Tur&Ting er startet som et prosjekt for å samle våre erfaringer tilknyttet friluftsliv på ett sted. Vi ønsker å legge ut rapporter fra turer med beskrivelser som kan hjelpe andre å realisere lignende opplevelser. Vi er to stykk med ambisjoner om å gjennomføre ekspedisjoner til høye fjell og andre ugjestmilde steder.

Håvard Harr Lillevik. Født og oppvokst i Narvik. Bosatt i Bergen.

Interessen for friluftsliv og høye fjell startet med en tur til Spanstind i Lavangen i 2010. det var første bestigning av et nevneverdig fjell, og jeg ble lett påvirket. Siden lå interessen latent fram til 2018 da jeg og en kompis bestemte oss for å forsøke en bestigning av Mont Blanc uten guide. Vi reiste allerede 6 måneder senere, men måtte snu på Dôme du Goûter grunnet dårlig vær. Vi kom derfor hjem uten en bestigning, men med masse erfaring i bagasjen. I 2022 gjorde jeg et nytt forsøk med suksess. Den første høyfjellsbestigning var i boks og nye prosjekter kunne planlegges.
Trond Løvbakk. Bosatt i Bodø, arbeider i Bergen.

Fra jeg var liten har jeg alltid hatt en fascinasjon for ekspedisjoner og eventyr. De siste årene har denne interessen gått fra kun ambisjoner og drømmer til realiserbare målsetninger. Spesielt har interessen rundt høye fjell økt betraktelig. Vi har alt startet smått, men jeg håper vi vil få gjennomført en rekke mindre og større ekspedisjoner i årene som kommer.